Back to All Events

CUT.ME.STRAIGHT Antwerpen

  • HAIR BY VAN LOENHOUT Minderbroedersrui 51 2000 ANTWERPEN BELGIË (map)

Een rechte lijn knippen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het doel van deze cursus is om de basis van je aanpak en je vaardigheden te bekrachtigen om kwaliteitsvolle kapsels te creëren met een rechte schaar. De CUT.ME.STRAIGHT cursus zal je bekwaamheid uitbreiden en een nieuwe benadering tonen op de precisie van je kniptechnieken. 

VOOR WIE?
Voor alle kappers die hun knipvaardigheden willen verbeteren en sterker in hun schoenen willen staan bij het afwerken van een snit.

DAGINDELING
10u00 - 17u00

BENODIGDHEDEN
STYLING.BRUSH • SMOOTHING.BRUSH • ROLL.BRUSH.SMALL • SEWING.KIT • CUTTING.COMB • TAIL.COMB • TEXTURE.NET • WATER.SPRAY • VERDELINGS SPELDEN • CURL.CLIPS • PIN.CLIPS • HAARDROGER • KRULTANG • WATER SPRAY • RECHTE SCHAAR


Couper droit n’est pas aussi facile que cela en a l’air. Le but de cette formation est de renforcer la base de votre technique et de vos compétences afin de créer des coiffures de qualité avec des ciseaux droits. La formation CUT.ME.STRAIGHT améliorera votre maîtrise et montrera une nouvelle approche pour la précision de vos techniques de coupe.

POUR QUI?
Pour tous les coiffeurs qui veulent améliorer les compétences et finir une coupe avec plus de confiance.

HORAIRE
10h00 - 17h00

EQUIPEMENT
CURL.CLIPS • PIN.CLIPS • SÈCHE-CHEVEUX • FER À BOUCLÉ • SPRAY À EAU • CISEAUX DROIT • STYLING.BRUSH • SMOOTHING.BRUSH • ROLL.BRUSH.SMALL • SEWING.KIT • CUTTING.COMB • TAIL.COMB • TEXTURE.NET • WATER.SPRAY 

Earlier Event: March 6
BLOW.DRY Antwerpen
Later Event: March 20
COLOR.ME.ADVANCED Antwerpen