COLOR.ME 2019 COLLECTION: CRYSTAL.TWILIGHT

NL - De nieuwste COLOR.ME collectie voor 2019 is geïnspireerd op kastelen uit de Baroque met kristallen kandelaars, weelderige fresco’s en rijkelijk marmer. CRYSTAL.TWILIGHT bestaat uit een moderne fantasiewereld waar dress to impress centraal staat en speelsheid iconisch wordt. De haarkleuren bestaan uit psychedelische kleurspelingen en dansende lichtreflecties die spreken tot de verbeelding.

“I was inspired by the opulence of the crystal ballroom and the mix of textures on the marbled walls. The oversized chandeliers reflected light that made me think about colour and creating a crystal-like shine.” 
– Kevin Murphy

FR - La nouvelle collection COLOR.ME pour 2019 s’inspire des châteaux baroques et des chandeliers de cristal, fresques luxuriantes et marbre riche. CRYSTAL.TWILIGHT est un monde de fantaisie moderne où dress to impress est centrale. Les couleurs des cheveux sont constituées de jeux de couleurs psychédéliques.

Arle Dilliën