INTRODUCING: YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER

Deze toevoeging aan het KEVIN.MURPHY-gamma kwam er vanuit mijn wens het regimen aan te vullen met een product dat het haar verfrist, het terug zacht maakt en hydrateert.
— Kevin Murphy
DryConditioner_Launch3.jpg

NL - Dat ene perfecte moment vatten tijdens een fotoshoot is essentieel voor elke session stylist. De hitte van lampen, omgevingsfactoren en kledingswissel zorgen er voor dat haar er wat levenloos en dof kan gaan uitzien en voelen tijdens een shoot. Vertrouwend op het succes en de wetenschap die vervat zit in YOUNG.AGAIN, zag Kevin de opportuniteit om een product te creëren dat een effectief antwoord zou bieden aan droog, stug en dof haar dat een snelle opfrissing nodig heeft. Anders dan een droogshampoo zoals FRESH.HAIR had Kevin nood aan een product op de set dat zou ontwarren, opfrissen en hydrateren en een zijdezachte finish had. Om dit te kunnen behalen in een sneldrogende spray, werd gebruik gemaakt van het beste wat de natuur te bieden heeft in combinatie met innovatieve technologie. Eigenschappen waar zowel het merk KEVIN.MURPHY als Kevin zelf intussen bekend om staan. Welkom in het gamma YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER!

FR - Pour tous les coiffeurs stylistes de défilés, il est essentiel de capturer le moment parfait pendant un shooting. La chaleur des lampes, les facteurs environnementaux et le changement de vêtements peuvent rendre les cheveux un peu ternes et sans vie pendant un shooting. En s’appuyant sur le succès et la science incarnés par YOUNG.AGAIN, Kevin a vu l’opportunité de créer un produit qui apporterait une réponse efficace aux cheveux secs, rugueux et ternes, nécessitant un rafraîchissement rapide. Contrairement à un shampoing sec comme FRESH.HAIR, Kevin avait besoin pour ses défilés d’un produit qui démêlerait, rafraîchirait, hydraterait et apporterait un fini soyeux. Pour atteindre cet objectif dans un spray à séchage rapide, il a rassemblé le meilleur de ce que la nature a à offrir, allié à une technologie innovante : des atouts qui font aujourd’hui la réputation de la marque KEVIN.MURPHY comme de Kevin lui-même. Bienvenue dans la gamme YOUNG.AGAIN DRY CONDITIONER !

KM_March_Social_81.jpg

NL - Een droge voedingsspray die dof haar doet heropleven door het toevoegen van hydratatie tussen wasbeurten in. Voed je haaar tussen wasbeurten in met deze droge zijdezachte conditioner op basis van onder meer Immortelle, extracten van Zonnebloempitten en Babassu-olie die zorgen voor een gezonde look & feel. Gebruik: Spray op droog haar vanaf midden-lengtes tot aan de punt.

FR - Un spray nourrissant sec qui revitalise les cheveux ternes en ajoutant de l’hydratation entre les lavages. Nourrissez vos cheveux entre les lavages avec cet après-shampoing sec et soyeux à base d’Immortelle, d’Extraits de Graines de Tournesol et d’Huile de Babassu, entre autres, pour une chevelure visiblement et sensiblement saine. Utilisation : Vaporisez sur cheveux secs à partir de la mi-longueur jusqu’aux pointes.

KM_Social_Dec17_1869.jpg
Chalina Michiels